Legendák #1 – Slender Man

Eredete: A Something Awful nevű weboldal által meghirdetett photoshop versenyen tűntek fel először képek Slender Manről, mely verseny célja képek manipulálása volt úgy, hogy az végül félelmetes vagy ijesztő legyen. Az első képek közé tartoznak ezek az alkotások: #1, #2, #3. A legendája is innen bontakozott ki. Egyre több beszámoló érkezik emberektől, akik élőben is látták Slender Mant, amely az ún. Tulpa-effektus számlájára írható, amely a “tömeg hite által életre keltett mitológia” elvén alapszik

Megjelenése: Magas termetű (akár 2,5 méteres), kopasz, szem és száj, illetve fontosabb arcvonások nélküli teremtmény, aki fekete vagy sötétszürke öltönyben mutatkozik, piros nyakkendővel.

Tevékenysége: A kezdeti legendák arról szóltak, hogy válogatás nélkül vadászik emberekre, és csápként is funkcionáló kezével képes gyilkolni, ám az utóbbi időben főként gyermek eltűnésekhez kötik a nevét. A gyilkosságokat legtöbbször erdőben követi el. Bár pontos története nincs, már az 1600-as években megjelent különböző német gyerekmesékben, majd az 1900-as években megjelenő fotók tömkelegén is sikerült megörökíteni a lényt.

Érdekes linkek:

A Slender Man legendájára épülő ingyenes játék
Amatőr film
“mindenamittudniakarsz” angol nyelven.

Az eredeti Something Awful fórumtéma, ahonnan az egész indult.

Reklámok

200 hozzászólás to “Legendák #1 – Slender Man”

 1. dul ádám Says:

  aki halot a slenderöl retegnek én 12 éves vagyok és nem létezik ez a fotoshop müve

 2. feketehalál Says:

  én az összes játékot letöltöttem a telómra és nagy slenderman rajongó vagyok

 3. Ezt mar tudtam szoval nem sokat segitett

 4. hahaha fififi Says:

  ha ez igazából létezik akkor tök kemény

 5. nem létezik tudom 1 éve kergetem a fejemben hogy létezik e vagy nem és edig nuku nem jött enyi

 6. Névtelen2013 Says:

  Tisztán és világosan felvan tüntetve hogy ezek meghírdetett versenyre készült képek.

 7. Emberek ne higgytek ennnek a hülységnek a slenderman nem létezik és nem is fog létezni és ne féljetek tőle ez csak egy pályázatra kitalált ijesztő valami és 13 éves vagyok most több mint 30 oldalt végig olvastam róla és mégy egyszer. NEM LÉTEZIK! NE FÉLJETEK TŐLE! Sziasztok Pali voltam.

  • Kaszás áron Says:

   2 éve kutatom a slendert és ismerek minden sztorit róla még mindig kutatok utána biztos vagyok benne , hogy létezik

 8. Katona Kristóf Says:

  De létezik csak nem magyarországon én tegnap is meg ma is az után néztem valahol délamerikánál él na de ez tök mindegy valaki elhiszi valaki nem 9 éves vagyok de nem félek tőle mert tudom hogy nem magyarországon él hanem délamerikában él ÉS mégegyszer létezik csak nem magyarországon hanem délamierikában él higgyétek el (LÉTEZIK!)

 9. Névtelen Says:

  stupid fucks a slenderman californiában van a Rosswood parkban!(ja és mégegyszer stupid fucks!)

  • nagy anabella Says:

   szlovákiában is ott van a slenderman minden országban ott van ha éjfélkor a tükor előtt 3 kör van állítólag látni a slendermant

   • Winkler Dominik Says:

    Igen ez igaz, én kipróbáltam és láttam de nem csinált semmit csak nézett meg asszem kiszívta a lelkem de nem biztos holnap megyek orvoshoz :/

 10. ééééééén nem tomm…..szerinten annak létezik aki hisz benne én csak nyomozok utána de nem hiszek benne . haaabár egy erdöben mintha látttam volna….de amint elmentem nem láttam többé.
  (Kamilla 13 éves)

 11. ééééééén nem tomm…..szerinten annak létezik aki hisz benne én csak nyomozok utána de nem hiszek benne . haaabár egy erdöben mintha látttam volna. tisztán elöttem állt egyedül voltamcsak én meg a barinőm (fiatallabb nálam) O_O….de amint elmentem nem láttam többé.
  (Kamilla 13 éves)

 12. Névtelen Says:

  hogy ol meg minket

 13. Nem hiszek benne bár mert játszottam a játékkal ezért ha hallok vmi neszt amit nem tudom mi v ki adott ki azért fülelek

 14. Amúgy lehet a facebook omon érdeklődni nevem:MrMagyarHunter és van youtube om is

 15. Én úgy gondolom, hogy bármiféle “módon” (félresikerült labori kísérlet, szellem, esetleg földönkívüli) létezhet. Egyszer mi komolyan láttuk egy múzeumban, ahol egy távoli ablakon keresztül egy arctalan, öltönyös embert láttunk. ÉS EZ IGAZ.

 16. FailGplays4U Says:

  farokság az egész. most komolyan ha létezne is akkor hogyan lélegezne? a bőrén keresztül? bár azt hogy 1600-ban német gyerekmesében azt nehezen hiszem el mert az 1900-as években kihirdetett photoshop versenyen mutatták először. ne higgyetek senkinek egy agyament fekalofil fasz az aki azt mondja hogy létezik. rajongók persze lehettek mert én is az vagyok de NEHOGY ELHIGGYÉTEK!!!!!!!!!!!!!!!

  • FailGplays4U igazad van én se láttam még nem is hiszek benne de halottam olyat hogy egy gyerek depresziós lett miatta ne hi gyettek benne hülyeség az egész . Vajon melyik buzi ládda lehetett aki ki találta!

 17. csá krisz vók és én le se töltöttem és félek mert nem is tudom csak mert emeletes házban lakom és mindig van valami fura nesz.és aki azt hiszi hogy nem lát hát téved.a slender man figyeli mindig a következő áldozatát.ja és tud teleportálni szóval bárhol lehet.én 10 vagyok és rettegek.DE NEM IS TÖLTÖTTEM LE…
  🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

 18. Én hiszek benne és nagyon félek tőle mert tegnap erdőben jártam és láttam…..

 19. Sok misztikus lényröl hallotan pl.:kraken, medusa the gorgon,hidra, lochnessi szörny, drakula, zombik (néha), küklopsz,szellemek. De az hogy ezek a rohadt slenderman, jeff a gyilkos, és a figyelö ezekröl sok videót láttam és mind CSALÁS egy nagy sz*r mert a figyelö nem létezik de gólemek léteznek írországban. A slenderman történetét csak kitalálták a fényképek hamisak a másikak pedig úgy csinálták h beöltöztek és a maszkokat pedig zoknik (szerintem) amit kinyújtottak. Tegnap láttam egy videót egy csajról aki haloween-ra jeff a gyilkosra festette az arcát és pont úgy nézett ki és ez azt jelenti hogy a fényképek és a videók is HAMISAK úgy hogy nem kell félni mert EZEK A SZ*ROK NEM LÉTEZNEK!!! ENNYI!Ja és elcsesztem mert a gólemek más országokban is vannak csak magyarországon nem! Ennyi. Köszönöm. ÉS MÉGEGYSER…NEM LÉTEZNEK!

 20. Névtelen Says:

  én eléggé félek tőle már láttám hozzá hasonlót egyszer a mamámnál!

 21. Én eléggé félek tőle és annak ellenére hogy próbálom elhinni hogy nem létezik félek ! Emeletes házban lakok bazeg minden nesztől megijedek mióta megismertem azt a lényt. Asszem depressziós leszek miatta !

  • felejtsd el hogy hallottál róla. az első alkalommal mikor hallottam róla nem tudtam mi az, aztán a játékban láttam, mert az osztálytársaim folyton azt nyomták a suliban, majd miután sokszor láttam egyre uncsibbnak tűnt, szóval nekem hülyeség az egész

 22. Hülyeség hagyd már te mikor látsz olyan emberkét aki a normálisnál 1 méterrel nagyobb és azt a sok kis hülye gyerek elhiszi.Ha elolvastad a szöveget és nem csak ide jöttél írogatni talán le is esne hogy ezek egy ,,fotó manipulálásra készült képek,, hogy miért van belőle egyre több?Mert fotoshop-val 2perc egy ilyen szart összedobni és sok unatkozó emberke meg szórakozik. -.- ,,legenda!,,1600-as évek: Legendákból rengeteg volt akkoriban és az emberek a mostani 8.-os matekot vagy nem ismerték vagy gazdagok voltak és pár ember volt azok közül is aki igenis ismerte.

 23. És a 9-10 éves kis szarok meg menjenek inkább tanuljanak azzal többre mész mint hamis képek meg mesék nézegetésével.

 24. Éppen egyedül vagy otthon? Vagy netán csak apu még dolgozik és anyu kint van a konyhában? Nézz csak ki bátran az ablakon és ott a sötétében… mindig figyel téged és egyszer majd lecsap!

 25. Névtelen Says:

  Vigyázat ő mindig figyel téged!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🙂

  • tehát pedofil XD

   • Sziasztok en mikor eloszor jatszottam meg kicsit feltem de eltellt 3nap es mar csak rohogok hogy elkap ,meg ki az a hulye aki este egyedul kimegy a sotet es veszelyes erdobe ott nem csak ilyen kepzeletbeli lenyek vannak hanem vadallat vagy barmi mas . Sok eredete van valaki szerint autista talalta ki valaki szerint fotosopos cucc de ez csak egy gyerekek ijesztgetesere kitakalt egyszeru butasag 🙂 🙂 🙂 (13 eves vagyok es csak nevetek rajta 😉

  • az én véleményem az hogy nem létezik. hittem bene 1 évig egyfojtába rá gondoltam hátha megjelenik de nem …… így a hitem elszált. de ha létezik akkor egy pedofil emberke aki gyereket b@sz aztán megöli öket (vélemény)

 26. Szerintem az egész egy nagy hülyeség , mert ennyi erővel mondhatom hogy tegnap a barátom lett egy szellem és énis meg tudnék hamisítani egy képet.

 27. Névtelen Says:

  talán létezik talán nem én akkor fogok hinni benne, amikor megjelenik nekem…..

  • JAj te úr isten hát ezt ki hiszi el ha ? Miért hisztek benne ennyi eróvel rá rajzolhatjátok az egyik fényképre. NEM LÉTEZIK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 28. Mr.Noname Senkiházi Says:

  SLENDERMÁÁÁÁÁNNNNNN igenis létezik. És megbassza azt, aki nem hisz benne,

 29. Mr.Noname Senkiházi Says:

  SLENDERMÁÁÁÁÁÁNNN pedig létezik és megbassza azt, aki nem hisz benne…

 30. Grósz ádám Says:

  Szarjátok le azt az összes embert aki azt mondja hogy létezik azok akik azt mondják hogy létezik egy kalap szarok ÚGYHOGY NEM LÉTEZIK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 31. Grósz ádám Says:

  Én renátó vagyok 19 éves vagyok és tényleg behugyoztam de szó szerint És néha be is szarok a gatyámba. Higgyétek el behugyoztam tényleg. És egy hülye gyerek vagyok… És szeretek beszarni JAJ most is beszartam a gatyámba JAJ DE kellemes Be is hugyoztam És tényleg megcsókoltam egy fiút DE MIND IGAZ AMIT MONDOK JAJ MÁR MEGINT BESZARTAM MEGYEk PELENKÁT CSERÉLNI DE MOST KOMOLYAN IGAZ… JA ÉS BEPISILNI IMÁDOK

 32. Grósz ádám Says:

  Ja az előző szövegben egyépként renátó voltam bocsi

 33. Sztolyka renátó Says:

  BOcsi nem értek az internethez mer window 2000-rem van és hülye vagyok

  • Sztolyka renátó Says:

   nagyon sajnálom hogy grósz ádám név volt oda írva csak rá akartam kenni de higyjétek el én tényleg renátó voltam azoknál a szövegeknél sajjnálom de már megint behugyoztam

 34. Névtelen Says:

  De amúgy se létezik a slenderman csak egy horror játék

 35. LegendaKutató Says:

  Nos, akkor elmondom amit én tudok. Filmet készültek forgatni Kanada környékén. De a rendező egyszer csak lefújta a forgatást. Senki sem tudta, hogy miért, ezért a film egyik főszereplője elment megkeresni a rendezőt. A rendező nagyon sokkos állapotban volt, mert néhol a felvételeken egy fehér arcú, öltönyös ember bámult mozdulatlanul. A videókat a főszereplő (ismert néven Mendy) még a mai napig tölti fel a youtubera. Persze csak azokat, amelyeken megjelenik Slender Man. A csatorna neve Marble Hornets. Szóval Slender Man igaz, csak nem Magyarországon.

 36. slenderrajongó Says:

  Én nem hiszek benne mert ez baromság.2013.Július.21.-én.
  a haverommal zenét hallgattunk a padláson.Ő éppen feljött a lépcsőn és azt mondta: Ne ijesztegessél má!Én kérdeztem: Mi van?
  Én hallgattam a zenét. Ott ment egy alak.! Azt mondta.

  • Sziasztok Camper102 vagyok ha még nem ismertek Youtube csatornám neve xDxDRoland102xDxD szerintem Slendrman nem létezik hitte benne amíg nem néztem meg ezt a vidit a neve Mi az a slenderman? nézzétek meg de még aannyit hogy rengetek slenderman vidi van de am eggyik se igaz csak 1 van amit ha megnézel 3 percig hiszel benne aztán elgondolkocc rajata és pont akk ……………………

 37. am Slenderman csak messziről olyan ijesztó mert közelről meg egyáltalán nem …. én már csak tudom 🙂

 38. ez egy hulyeseg es en nem dolok be neki 2.5 meter? aki kitalalta az egy meleg!

 39. most komolyan csapok slenderlip (slender polip)

 40. Haha, ma pont slendermannel rémálmodtam, de sajnos megöltem szegényt egy késsel 😦

 41. dávid viktor Says:

  nem to m mind 2 😀

 42. Jól felépített történet de azért hiányos pár részen pl Miért van öltönybe ? az 1600 as évekbe mibe volt (mert ugye akkor még nem volt öltöny) ? stb minden esetre elég jó történet mert amiben hiszel azt elkezded beképzelni és egy nagy árnyékot nem nehéz beképzelni

 43. Hát ha bejönne a fürdőszobába amikor fürdök …..tuti hozzá vágnám a tusfűrdőt…Xd

 44. én hiszek benne és aszt mondom a rossz embereket zaklat csak

 45. Slenderérdeklő Says:

  Én amikor elolvastam beszartam

 46. Slenderérdeklő Says:

  Nagyon fosok tőle

 47. Slenderérdeklő Says:

  Szerintem tuti létezik! De hogy gyilkol? Széttép?

  • Igen b*zdmeg kis cafatokra. Először csak a nem létfontosságú részeidet marcangolja hogy szenvedj te h*lye b*rom. És tudjátok mit k*baszottul megérdemli aki elhiszi és fél ettől a f*szságtól. Egyébként is a besz*ri, kis pisis 9-10 évesektől is gáz ha komolyan veszik, pláne ha idősebb az ember.

   • "Egy értelmes ember" Says:

    Raven! Végre egy normális ember is van itt!
    Hogy az isten faszában lehet elhinni egy ilyen kis buzik által kitalált “számítógépes játékban” szereplő lény létezését. 5 éves tesóm nem hisz benne basszátok meg nem hogy még a 8 éves -.- Szánalmas aki hisz benne. Remélem egy pedofil és elkapja azokat a kis buzikat akik hisznek benne és faszán helyben hagyja őket.

  • hát ez nekem is rejtély, és az is hogy megesz-e, és ha igen akkor hogy?

 48. Ez a Slenderman nem létezik. Soha nem is volt. A régi mesékben csak azért szerepelt, hogy meg ijeszthessék a gyerekeket és, hogy jól viselkegyenek a köjkök . Én 12 éves fejjel fel fogom, hogy ilyen teremtmény nem létezi és nem is fog .Senki ne féljen ettől mert én tudom ki volt aki ezt KITALÁLTA ÉS SZERKEZTETTE MEG!!!!!!!!! Ezek a historiák MARHASÁGOK!!!

 49. Nagyon jók a rémtörténeteid! Én komolyan félek már éjszaka. Eddig ez az egyik legijesztőbb!!!!!!

 50. Slenderérdeklő Says:

  Raven én képzeld el én már 7 éves koromtól hiszek a legendákba meg a médiumba!

 51. Slender Man Says:

  Létezem, és örülök, hogy erre néztem, lesz sok-sok áldozatom most. Üdv: Slender Man

  • "Egy értelmes ember" Says:

   He ha létezne is ez a kis pöcsök által kitalált média szenny mellyel a buta (sőt már-már fogyatékos) gyerekeket ijesztgetik akkor hogyan tudna ide feltalálni? Tudtommal nincs szeme…. És remélem ha létezi akkor elkapja a kis buzikat akik hisznek benne és faszán seggbe rakja őket mert ilyen hülyék! Édes Istenem hová megy ez a világ még slenderman…

  • na ja, te lennél SM? na persze, én meg még pelenkás vagyok ennyi erővel

  • Undertaker Says:

   Rád küldöm Undertakert, a pankrátort. Készülj a tombstone-ra!

  • Slender Man Says:

   Na ne már! Te egy másolat vagy! Én vok az igazi.

 52. melyik bal fasz hinne benne ? az ilyen lények nem léteznek B+

 53. nem létezik a slender man

 54. először is ez egy faszság mert photoshoppal átbaszni szokás az embereket amúgy is csak gyerekek látják? XD ja álmukban aki meg kitalálta az egy pedofil homár nigger fasz

 55. Gyerekek 11 éves vagyok és azt mondom hogy is-is.Még nem láttam de elég hihető…Azért nem kell depit kapni tőle most mit csinál veled ?… Elég akkor szívrohamot kapni amikor már ott van a pofádba 😀 De nem kell félni nem is biztos hogy létezik ha meg emeletes házban neszt hallasz akkor esetleg alul vagy felül zenéthallgatnak vagy vki zongorázni tanul vagy mittutodén 😀 Ha engem el akarna kapni nem igazán félnék egy hajszál vékony fehér szemtelen(szó szerint) magas izétől 😀 Térdenrugod összedől 😀 Gondolkozzatok már mit tehet ? nyakonvág ? mire elér a nyakadhoz ezerszer bokánrugod vagy térden azt el is törik a térde hogy néz már ki 😀 lazán kidől a szellemek az érintetlenek nem a szörnyek 😀

  • hogy is mondjam én és a haverjaim látuk a temetőben nyáron amikor ot voltam náluk ki mentünk és látuk hogy ott áll egy fehér arcu fekete öltönyös magas amber a temetőben 😦

   • "Egy értelmes ember" Says:

    Gratulálok! És te meg a haverjaid mennyit szívtatok a nyáron? temetőben általában előfordulnak az öltönyös emberek mert oda nem szokás party rock-os öltözékbe menni. Kár hogy nem kapott el titeket és nem ölt meg, mert akkor ennyivel kevesebb lenne a cionista média szennyben élő pöcsök száma..

   • nem kell temetőbe menni

  • sok sok üzenetet kaptam nos hát a véleményem a csúnya szavak hoz rendben hát ha ezt érzik akkor csak írjátok engem nem zavar
   mert ti nem hisztek a slender man -ban

 56. Nem rég jelent meg egy magazin vagyis portál ami egy lány kutatásának feljegyzésére szolgál. Vagyis ezekszerint legalább ketten is foglalkoznak vele, mert említette.

  http://www.hotdog.hu/slendermania

  Még nem beszéltem egyikkel sem de az első cikk okkal van legfelül és érdemes elolvasni nem véletlenül fixelte le oda. Én szkeptikus vagyok , vagyis voltam amíg el nem olvastam. Az oldal hangulata elég komor ahogy az egyre rémesebb minőségű képek is amiket készít.

 57. Névtelen Says:

  Slenderman ről senki se tud semmit 11 vagyok . Nézétek meg a legendéját

 58. Névtelen Says:

  az 1600-as nèmet mese nem a slenderman-ról szól hanem a Der Ritter-ről.(a Der Ritter is egy arc nelküli szörny ès annak is csápjai vannak)

 59. Legyen ,ég legenda pl. the rake vagy Jeff the killer, égül is ezek a leghosszabbak és a legjelentősebbek

 60. egyszer látam én de nem hiszem hogy létezik sokat járok egyedül erdőben de nem csapot le
  még soha és nem is fog

 61. Csabamester Says:

  ÉN féltem tóle de aztán nem de megnéztem a you tube-on
  A szefinek a legenda kezdete videóját és ahogy beleéltem magam s ezert újra félek adok róla pár infót:
  Minél többet gondolsz rá annál többet tud rólad
  Megidézése: este tedd bele a vizbe a kezed és mond xxx és akkor mögötted lesz
  Ő bámijen papírt írhat neked
  Akár megtalálod mindet akár nem akkoris megöl
  Van róla film is de youtubos sorozat is : Mabel hornett
  Slendermanra minél többet gondolsz annál többet látod vagy ha mögéd gondolod ott látod é nem birod ki hogy ne nézz hátra ha kell még információ irjatok
  Ja éa én már LÁTTAM ŐT!!!!!!!

 62. létezik én már láttam ha kell egyedül is kimegyek az erdőbe

 63. engem mindig figyel mindenhol látom

  • Sanyika5 ha te mimden hol látod sajnálom te vagy az áldozata a slender mannak . Meg köszőnöm asok emailt még azt is hogy készűlly undertakerre meg azt is hogy milyen taknyos vok

 64. én hiszek benne mert ő ölte meg a nagyapám és a tükörben is láttam most is ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá.

 65. én láttam az erdöben és beszartam, 200 zal futottam ki a barátaimmal és mire hátra néztünk eltünt

 66. Lamos Antonia Says:

  Jajj ne mar azt mondjatok..:feltek ettol a szartol?
  azta en meg 11eves vegyok es adrenalin fuggo.
  ES LANY bassza meg:p

  • Te se jelentél meg a nyelvtan órán, úgy látom. Csak ilyen pisisek nézik ezt az oldalt??? Ne már! Régebben elvekkel támasztottuk alá egy lény létezését, avagy nem létezését… most meg ilyen kiskorúak is nézegetik nyugodtan.

   • lamos antonia Says:

    Te hülye nincs ekezet a telomon amugy te hany eves vagy amugy meg mar12 vagyok es nem hiszek ebben a hulyesegben es 5os vok nyelvtanbol

 67. Undertaker Says:

  Ha jön, akkor felkel hívni Undertakert, ő pedig helyrerakja Slender havert. De amúgy nem létezik, minek szartok be?? Chupacabra se létezik, se semmi szellem meg egyéb dolgok. Talán az ufok léteznek.

 68. Nem tudom hogy létezik-e vagy nem de ha igen akkor biztos hogy nem erről a bolygóról jött

 69. slenderhaver Says:

  hallod nagyon is létezik elözö kommentekben is igaz volt papámal voltunk AZ ERDÖBE!!! gombákatszedtünk papám lehajol és a lábai között meglátja felkapott a nyakába rohantunk be a kocsiba azt huztunk haza!!!!!!!!!!!!! AZOTA ROSSZAKAT ÁLMODOK ÉNIS ÖIS

  • Hány éves vagy drága? Meg fogsz halni.. a legenda úgy szól aki egyszer meglátja az vagy öngyilkos lesz vagy ő öli meg… részvétem… :DDD (nehogy elhidd nekem)

 70. -comexyman- Says:

  Beszari csicskák vagytok mind :DD Én túrázó vagyok fél magyarország erdelyében aludtam már egyedül is csapatban is
  se szellem se slenderman se semmi nem volt nemtudom mit fostoki

  Egy tapasztalt 19éves túrázó

 71. SzkepiChrisallys Says:

  Hűha! Nagyon sok itt a pisis tizenéves. Vegyetek magatokhoz egy nyelvtan könyvet. Amúgy meg ha tényleg lenne köztünk olyan aki találkozott Slendybácsival akkor már vagy halott lenne vagy nem emlékezne (a legendák szerint).

 72. ja bazi jó

 73. SzkepiChrisallys Says:

  Na úgy látom leálltatok! 😀 Mi van éltek még?

 74. SzkepiChrisallys Says:

  Na mondok nektek valamit. SZKEPTIKUSOK és HÍVŐK figyeljetek most jól ide:
  Slender Man létezik? És rake? Jeff the Killer? UFO-k? Télapó? Tündérek? Pegazusok? A Halál Kaszása? Angyalok?
  Döntsd el magadban TE a kérdést. Magadban zárd le a témát hogy létezik vagy nem. Gondoljatok bele hogy a mikulás is létezik a gyerekek fantáziájában. A kaszást pedig már az idősebb emberek alkotják meg gondolatban. Tündérekben, angyalokban, sőt még unikornisokban és pegazusokban is elképzelhetetlenül sokan hisznek! De ezek csak a te saját gondolataid. Mellesleg attól hogy mi nem érzékelünk valamit attól még létezhet. NEM LEHET TUDNI! Nem dolgozunk az 51-es körzetben hogy tudjuk hogy tényleg valódi UFO-k vannak e ott. A rendőrségi papírokat se tudjuk csak úgy elolvasni ami bizonyíthatná a rejtélyes haláleseteket, eltűnéseket. Amúgy meg hozzátenném a témához hogy unokatestvérem már 10 évvel ezelőtt rejtélyesen eltűnt. Azóta senki nem tud róla semmit. Él még? Meghalt? Egyszerűen felszívódott. Elmondhatom a történetét hátha más hogy tekintetek a világra: 2004.01.09. ekkor történt az eset. Úgy volt hogy elmegy a haverokkal lógni az erdőbe. A barátai állításai szerint utoljára az erdőben voltak ott széledtek szét, mindenki ment haza de az ut.-om mondta hogy ő még marad. Innentől kezdve nem látta senki, nem hallottunk róla soha többet. És azóta mindenki letett róla hogy valaha meglesz. Vajon ki (vagy mi) keze lehetett a dologban? Vagy egyszerű véletlen? Tele van a világ rejtélyekkel és tényekkel, sőt még bizonyítékokkal is… csak fel kell őket fedezni….

  • Egyetértek! 😀 Ezek a történetek vannak, az már a mi dolgunk, hogy hiszünk-e bennük vagy sem. 🙂

   Unokatesóddal kapcsolatban pedig: Nagy az erdő? Kisvárosi vagyok, mellettünk van egy erdő. Méretei szerint kicsinek, talán közepesnek számít (nem egy facsoportot kell elképzelni, azért van pár km), nem tudom. Mi is tévedtünk már el ott. Tudod, van úgy, hogy hallasz valamit, és meg akarod nézni… tegyük fel, valami kisállat, vagy csak gondolkozol és sétálgatsz. Nem figyeled az utat, de ha figyeled is, hacsak nem ösvényen mész, akkor rohadt nagy szerencséd kell legyen, hogy kitalálj. És veszélyes állatok is vannak. Pl. egy agresszív, éhes kutya, egy kicsinyeit védő vaddisznó, vagy bármi. Ha olyan helyre keveredett, akkor az is lehet, hogy megcsúszott valahol, és esett egyet; akár bele is halhatott, vagy még élt. Ki tudja?
   Mindenesetre, nem kell semmilyen misztikus lény ahhoz, hogy meghalj egy erdőben.

   Na szép, pár soros választ akartam írni, és kisregény lett… 😀
   Viki (15)

 75. SlenderMan Says:

  Ez hazugság! Igazából 264 cm vagyok.

 76. Értelmes Gyerek Says:

  Hülyeség az egész NEM LÉTEZIK! EZ CSAK EGY kitaláció amiből játékot is csináltak hogy a gyerekeket ilyesztgessék! Ne higyjétek el már ezt a hülyeséget! Amúgy jó játék van róla szeretem a játékot de igazából NINCS!

 77. Én SzkepiChrisallys-al értek egyet. Ha hiszel benne létezik ha nem hiszel benne akkor nem. Miért szellemek léteznek? Ha szellemek léteznek akkor más miért nem? Na jó ebben a butaságban én sem hiszek de a hívőket se fogom lehurrogni.

 78. FIGYELEM! Aki hiszik benne higgyen, aki nem az nem. Én 10 éves vagyok és tudom hogy nem létezik!!!! Mennyen az erdőbe és rájön hogy NEM LÉTEZIK!!!!!!!

  • Én csak azt nem értem h mi a f#szér kell így felhúzni egymást. Úgy civakodik mindenki mint egy öreg házaspár: jaj, én kis beszari vagyok és félek tőle.
   Válasz: Te rohadtul hülye vagy stb.
   Ti élvezitek ezt a vitadélutánt vagy mi?!
   Komolyan mondom az emberek egyre idiótábbak.

 79. SzkepiChrisallys Says:

  A 10 éves válaszán jót röhögtem! Menjél inkább aludni késő van ahhoz hogy ilyen horror cuccokat nézegess a neten! 😀

  Névtelen: Nem értem hol látsz te itt veszekedést!
  Bár a régebbi kommentekben van sok…. :DD Azért az jó volt hogy 8 évesek azt állították hogy látták! 😀

 80. a slenderman nem létezik ti kis bitch-k
  soha nem láttam még -.-

 81. Névtelen Says:

  te csak nem beszélj akik hisznek benne azok max 10-12 éves csírák ép úgy ahogy te :DDDDD

 82. Névtelen Says:

  *ecire nem létezik

 83. Szakál Zsófi Says:

  én annyira félek mikor nézem a testvéremet hogy játszik.

 84. Szakál Zsófi Says:

  De igazából nekem tetszett ez a baszámoló, csak azért is nyomasztó mikor játszik vele.De tudom hogy nem létezik!

 85. Onodi Levente Says:

  Fazkalap buzi fasz vagyok és egy szemét!És másokat baszogatok

 86. Can you tell us more about this? I’d care to find out more
  details.

 87. Szeretem az ilyen történeteket. Valamennyire hiszek is bennük, hiszen imádok félni. De én spec. ha valami neszt hallok, sokkal inkább attól félek, hogy valami ember van ott, vagy egy kutya (igen, mindkettőtől félek, az emberektől csak a közelünkben történt gyilkosságok, a kutyáktól meg a Cujo könyv és film miatt), mintsem Slender, vagy bármely más teremtmény. Imádom az ilyen dolgokat. 🙂
  Talán két éve olvastam a neten egy naplóbejegyzést, ami egy, a buszon, az ablak mellett ülő polipszerű emberről szólt, aki mereven bámult ki az ablakon, és cuppogott. A napló írója szerint gyakran látta, és cuppogást hallott, majd egyszer holtan találták, és a hüvelykujja hiányzott. A bátyja aznap este cuppogást hallott. A történet publikálója leírta, hogy miután elolvasta, elkezdte hallani a cuppogást, pont mint sok más, hozzá hasonló ember, és mindenkiért eljön a “polip-ember” (vagy mi), aki tud róla. Hát nem tudom. Én még élek. 😀
  Egyébként imádom Slendert. Nagyon kemény! 😀 Ha van kedvetek, keressetek rá arra amit az előbb írtam. Az se kutyafüle, bár túl ijesztőnek nem nevezném, főleg mai fejjel, de unalom ellen pont jó.
  Viki (15)

 88. slenderman Says:

  Nyugi csak a nevem slenderman xD am én tegnap a haverommal kint voltunk az udvaron és hallottuk a hangját gondolom tudjátok melyik az ami a játékban is van és ez komoly(vagy lehet h valakit megerőszakoltak a temetőben mert a házuk mellet van. És minnél többet gobdolunk rá annál közelebb lessz hozzánk

 89. lamos antonia Says:

  Hát az a baj ezzel az oldallal hogy mindenki mást mond mint a másik èn is tizenèves pisis vagyok de ha valaki azt mondja hogy szeretem a rèmtörtèneteket igaza van.:) na ez most hogy jött ide:S

 90. slender man imádó 9 Says:

  Én is elhiszem de talán csak azért mert még gyerek vagyok.
  Szerintem jó lenne elmesélni a tábortűz mellett a kisebb gyerekeknek hogy jól beszarjanak este.

 91. slender man imádó 9 Says:

  Kedves dul Ádám én is 12 éves vagyok én sem hiszek benne de szerintem jó vele ijesztgetni a kicsiket. OK?

 92. slender man imádó 9 Says:

  A múltkor én és a barátnőmmel ki mentünk az erdőbe és láttuk.
  Viki annyira meg ijesztett hogy vissza kellett szaladnunk a faházunkba. Szóval szerintem létezik slender man.

 93. Minden misztikus lénynek van gyengéje.A farkasembernek az ezüst.Vámpírnak a kereszt Freddy-nek a tűz.Jason-nak a víz.Még a slender.nek is van:Chuk Norris…:D

 94. fasza a slenderman elég ijesztő egy játék

 95. Eperkukac Says:

  Nincs olyan szárazföldi gerinces, melynek 4-nél több végtagja lenne…Slender man rise again töltsétek le!XD

 96. Szerintem a Slender Man egy nagyon érdekes lény. A létezését sem cáfolom, de nem félek tőle. Már láttam őt. Túl lehet élni…

 97. A Slender játék jó,de a Slenderman egy kitaláció,az emberi agy szüleménye.

 98. én is láttam…a képernyőn!Ott sokszor!XD

 99. hú jó éjszakát annak aki “látta”a Slendermant.XD

 100. Ez most nem vicces!
  TÉNYLEG láttam a Slendermant!!!!

 101. Akk jó éjszakát!XD 🙂

 102. NEM VICCES!!!!:( 😦 😦 😦

 103. szerintem az
  hé az őszinteség fontos dolog!

 104. szerintem is.
  (nem hiába XDman a nevem)

 105. Nekem meg nem hiába HELP ME!
  HEEEELLLLLPPPP MMMMMEEEEE!!!!!!!!

Tetszett vagy épp nevetségesnek találod? Oszd meg gondolatod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: